LES & VEHO d.o.o.
Dobro Polje 3 ,  4243 Brezje
Fax: 00 386 (o)4 5338 139
Gsm: 00 386 (o)40 69 49 60       
Tel:  00 386 (o)4 53 38 138
E-mail: info@mizarstvo-sivic.com

 

3* Mlini

gospodinjski mlini kombinirani mlini obrtniški mlini industrijski mlini

Ker je zdrava prehrana vedno bolj pomembna za kvalitetno življenje, se v zadnjem času osredotočamo predvsem na izdelavo mlinov iz masivnega lesa, s katerimi je moč doseči zares kvalitetno, zdravo in čisto mletje moke. K sodelovanju in izdelavi teh mlinov smo pristopili na željo firme Osttiroler Getreidemühlen , saj imajo na tem področju že več kot 70 l. tradicijo in imajo svojo prodajno mrežo razširjeno po celem svetu. V čast nam je, da so ravno naše podjetje izbrali za pomebnega poslovnega in strateškega partnerja.
Prepričali smo jih z odlično kakovostjo naših izdelkov, točnimi roki dobave in pa našim zanimanjem in zavedanjem nad pomembnostjo zdrave in kvalitetne prehrane.
»Bio« mlini so namenjeni pekarnam, kmetijam s turistično ali obkmetijsko dejavnostjo, gospodinjam in pa ljudem, ki jih zanima mletje moke in nadaljnja peka domačega kruha, slaščic, peciva... Prav zato so mlini različnih velikosti, od zares velikih, ki so namenjeni pekarnam in kmetijam, pa vse do najmanjših za vsak dom.

 

Gospodinjski mlin za žito >>

Kombinirani mlin za žito >>

Obrtni/obrtniški mlini >>

industrijski mlini >>